Word lid!

Als lid zorg je er niet alleen voor dat wij 'gewoon' onze activiteiten kunnen blijven uitvoeren, je krijgt ook nog eens kortingen op verschillende evenementen. Uw financiële steun helpt ons enorm om activiteiten te blijven organiseren voor het dorp Ten Boer. 

Vrijwilliger voor FLW 2021

Voor de Feest & Lichtweek 2021 zijn wij van Dorpsbelangen Ten Boer op zoek naar vrijwilligers. De week zal 18 - 25 september plaatsvinden. 

Kunt u een bepaalde datum helpen? Kunt u op een bepaalde manier helpen? Geef u dan vooral vrijblijvend op als vrijwilliger via onderstaand pagina:

Word vrijwilliger

Dorpsbelangen Ten Boer is altijd op zoek naar jouw hulp! Van het stempelen bij de Avond Wandel 4 Daagse tot het verkeer regelen op straat. Door je aan te melden kunt u per activiteit aangeven of u iets wilt doen, u zit dus nergens aan vast.

Word verkeers regelaar

In het dorp Ten Boer worden evenementen georganiseerd, waarbij de inzet van verkeersregelaars een voorwaarde kan zijn in de vergunning, die door de gemeente wordt afgegeven. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig.

Voordat je als verkeersregelaar kunt optreden, dien je een instructie te volgen, waaraan een examen is verbonden (e-learning). Slaag je voor dit examen, dan mag je als verkeersregelaar ingezet worden.
Het examen is vrij eenvoudig. Zie voor info www.verkeersregelaarsexamen.nl